Културно-просветна дейностЧествания и възпоменания

Откриването на кампанията за Луковмарш в страната продължава

След откриването на кампанията за възпоменателното факелно шествие в памет на генерал Христо Луков и Васил Левски в София и Пловдив, интереса към мероприятието нараства лавинообразно в цялата страна.

На 4-ти февруари от 16:30 в района на Сандански ще се открие кампанията за югозападна България. Гостите от София отново ще направят представяне на мероприятието и неговата история, както и ще изнесат пред присъстващите няколко лекции свързани с живота и делото на генерал Луков, както и с философията и историята на националистическата идея в България. Поради определени съображения няма да съобщим открито, точно къде ще се проведе мероприятието, но който иска да присъства, а не знае къде ще бъде мястото на срещата, нека позвъни на този телефон – 0886 82-67-99 и ще му бъде съобщено.

На следващия ден – 5-ти февруари организаторите ще бъдат в Казанлък, където от 16:00 часа в Историческия музей на града ще се постави началото на Луковмарш – 2012 в този хубав български край. Всички, които имат желание да присъстват са добре дошли.


Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
X