БНС

БНС с нова интернет страница

Интернет страницата на Български Национален Съюз е изцяло обновена. Освен новият дизайн, сайта на Съюза има обновена и обогатена информация за всичко свързано с организацията. Новата страница е и изцяло с адаптивен дизайн, което означава, че той се нагажда спрямо устройството, от което се отваря и така е еднакво удобен за разглеждане както от настолен компютър, така и от лаптоп и телефон.

Отне няколко месеца работа, за да се изгради новата интернет страница и едновременно с това да се прехвърли цялата информация от старата. Това не бе никак лека задача. Трябва да се има  предвид, че Български Национален Съюз разполага със свой портал в световната мрежа още от 2002 г., а настоящия сайт е четвъртото обновяване от тогава. За тези вече над 16 години онлайн присъствие организацията има огромен архив дигитално съдържание.

Целта на новата страница обаче не е само в това БНС да има по-модерно и удобно за използване присъствие в интернет. Този сайт е част от стратегията на организацията за по-засилено присъствие в дигиталния свят. Не е тайна за никой, че информацията, която може да се намери в казионните медии за Съюза е много оскъдна, а когато я има, най-често е силно изкривена. Като организация, която е опозиционна настроена спрямо цялата политическа система, не е много изненадващо, че не се ползваме от комфорта на отрязване, които имат всички системни партии и организации. Затова единствения източник за актуална и вярна информация относно Български Национален Съюз остава интернет и в частност собствената страница. До скоро БНС, както и почти всички националистически организации, използваха много засилено социалните медии и най-вече Фейсбук, за да разпространяват своята пропаганда. Но с все по-засилващата се цензура от страна на тези медии, е време да се търсят алтернативи.

Напълно наясно сме, че има смисъл от една нова и модерна страница, само когато тя е обновявана често. Така само може да провлича редовни посетители и да бъде от полза за БНС и всички симпатизанти на Съюза. Затова и нашата амбиция е това се случва много по-често, отколкото беше на стария сайт. Като целта е в близко бъдеще почти ежедневно да има нещо ново на bgns.net. И тук не говорим само за текст. В новата страница ще има все повече снимки, видео и аудио съдържание.

Едно нововъведение е раздела за предстоящите събития.  От него ще може да разберете за всички предстоящите мероприятия на БНС в близките месеци, с цялата нужна информация. Там ще намирате и мероприятия, които се организират от наши приятелски организации и групи и в които ние най-вероятно също ще участваме.

Разбира се на страницата ще намерите основната информация за Български Национален Съюз,  актуални новини около организацията и на националното движение в България и Европа, както и всичко около нашата дейност. А всеки, който желае да получава актуални новини от нас на електронната си поща, може да се абонира за нашия бюлетин.

Ако искате да се свържете с нас, за да ни оставите мнението си относно новия сайт или по някаква друга причина, може да го направите чрез формата за контакт.

 

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
X