БНС

БНС с официален канал в Telegram

Не искате да пропускате новини или събития свързани с Български Национален Съюз? Тогава е нужно само да се абонирате за официалния канала на организацията в приложението Telegram. За целта трябва да влезете ТУК и да дадете съгласието си. По този начин ще бъдете веднага уведомяван на вашия телефон, лаптоп или компютър, когато споделим нещо ново. Освен всичко, което може да прочетете и видите на нашата страница, ще публикуваме и много снимки и видео от мероприятия, които организираме или на които присъстваме. Така ще бъдете своевременно осведомен за всичко интересно, което се случва или което предстои да се случи в националното движение.

Ако нямате все още инсталирано приложението Telegram на телефона или компютъра си, може да го свалите абсолютно безплатно от страницата на разработчиците.  Когато имате това приложение ще можете освен да получавате новини от нас и да ни изпращате съобщения. По този начин бързо и лесно може да комуникирате с нас. За целта е нужно да вкарате единствено в контактите на телефона си нашия телефонен номер – 0884 823 802. Така винаги ще разполагате с връзка с нас, когато имате въпрос, който искате да ни зададете.

Защо Telegram?

Съществуват много чат приложения, които се използват на смартфони и компютри. И сигурно повечето от вас се питат защо не сме избрали например Viber, Whatsapp или Facebook Masanger. Едно от основните предимства на Telegram е, че комуникацията е напълни криптирана. Да, и при другите изброени приложения това е факт, но те всички са собственост на големи корпорации, които си сътрудничат с правителства и държавни служби. Следователно не е много сигурно дали не биха им предали информацията за комуникацията между техни потребители при определени обстоятелства. В това отношение Telegram доказа, че не се подава на натиск, при случаи в Русия, Иран и Турция. Освен това кода на приложението е отворен, което дава възможност на специалисти свободно да го проверяват за инсталирането на така нар. „скрити вратички“ в него, които биха дали достъп на недоброжелатели до комуникацията на потребителите. А това не е факт при други подобни приложения. И не на последно място собствениците на Telegram не налагат цензура и контрол върху използването на подобни канали, какъвто е случая при Viber например. Затова препоръчваме на всеки националист да използва Telegram и за своята лична комуникация.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
X