Настоящото състояние на България

Днес България загива. Живота на обикновения българин става все по-труден и тежък. Стандарта на живот на все по-голяма част от народа пада. Няма сигурност, няма спокойствие, няма ред, няма законност, няма справедливост. Има престъпност и корупция. Огромна част от хората са докарани до ръба на физическото оцеляване. Все по-трудно е отглеждането на деца. В следствие на създадените условия, естественият прираст на българите е отрицателен и бавно сме се запътили към демографска катастрофа.

Няма държава в истинския смисъл на думата. Институцията, която би трябвало да бъде държава е абдикирала от основни свои задължения, като гарантиране на ред и законност и опазване живота и здравето на гражданите. Няма действаща икономика в истинския смисъл на думата. Има монополи, експлоатиращи народа, корпорации, източващи националните богатства, спекуланти съсипващи селското стопанство, държавен рекет провалящ почти всеки опит за развитие на дребен и среден бизнес. Криминално-политически групировки, маскирани като партии са овладели властовите ресурси и през няколко години си прехвърлят управлението, симулирайки избирателен процес. Организираната престъпност е създадена и покровителствана от „държавата”. Полицията и специализираните служби са превърнати от инструмент за защита на българите в инструмент за репресии над народа. България е изгубила своят суверенитет и е администрирана от колониално правителство, готово да служи предано и да се подчинява безпрекословно на всяка чужда сила. Единственото условие на администрацията е да бъде оставена да безчинства безнаказано на територията, която управлява. Под натиска на тези чужди сили армията ни на практика беше ликвидирана.

Част от общите действия на окупационните правителства в България и чуждите сили се явява и непрекъснатото обезправяване на българите и даването на широки привилегии на различни малцинства създадени на всякакъв принцип – етнически, сексуален и т.н. Най-ярък пример за това е циганският проблем. В следствие на тази политика има взрив на циганската престъпност, толерирана и насърчавана от „държавата” и неправителствени организации, като нещата са доведени до възникването на един систематичен и целенасочен расистки терор срещу българите. Следствие на тази политика е и дебългаризирането и подготовката за отцепване и присъединяване на български територии към държавата Турция. Следствие на това е и заливащата ни пропаганда на всевъзможни сексуални извращения и представянето им за нещо нормално, от страна на окупационните медии и правителство. Много примери в тази насока могат да бъдат дадени, но и настоящите характеризират положението достатъчно красноречиво.

Да, освен всичко описано до тук има и положителни неща, които са се случили. Но те са просто отделни изключения, съпътстващи основната негативна тенденция. Фактите са такива.

От всичко това безмилостно се налага един ясен и категоричен извод – ние сме в състояние на война! Срещу всеки един от нас се водят военни действия, независимо дали съзнаваме това или не. Тази война не е обявена, тя не се води с армии и бойна техника, в нея врагът не заявява ясно и открито намеренията си. Това е скрита, мръсна и подмолна война. Война от нов тип. В нея врагът ни убеждава колко голям приятел ни е и как ни мисли доброто, а същевременно работи за нашето унищожение, използвайки властовите и финансови лостове, които е овладял. Това е тотална война! Война обявена на обикновения и честен българин. Война срещу имуществото, здравето и достойнството ни! Отрича ни се правото на спокойствие и сигурност, на достойно и нормално съществуване, отрича ни се правото на свобода дори и на мислите ни! И в крайна сметка – отрича ни се дори правото на живот! Това е систематичен, целенасочен и планомерен геноцид срещу нас. Колкото по-бързо осъзнаем този факт, толкова по-бързо ще можем да се мобилизираме и да дадем адекватен отпор на врага. Цената е моралното, духовното и физическото оцеляване на българският народ!

Кой е врагът?

Врагът е всеки, който руши България, всеки който с действията си вреди на, и унищожава българският народ. Врагът е тлъстата и оядена олигархия, окупирала властта в държавата, смучеща от кръвта на народа, докаран до изнемогване, ограбваща плодовете на неговият труд. Врагът е продажният политик, предаващ националните интереси за жълти стотинки. Врагът са престъпните групировки, тероризиращи българите и посягащи на най-святото – продаващи наркотици на децата и унищожаващи животворните сили на нацията, отвличайки и превръщайки жени и момичета в проститутки. Врагът са мошенниците и спекулантите – наши и чужди, източващи държавните богатства зад граница. Врагът е „правозащитника” и „бореца за права”, работещ за развращаването на младежта и борещ се за въвеждане на всякакви дискриминативни мерки срещу българинът в собственият му дом. Врагът е пропагандатора, който иска да те прогони от домът ти, който те деморализира и отказва от борба, обяснявайки ти, че всичко е загубено, че не бива да се бориш и единственият изход е бягството. Врагът е мазният и разплут „експерт”, който те обвинява, че единствено ти си виновен за положението в което се намираш, който ти обяснява как жертвата е виновна за престъплението, а престъпника е просто човек, решил да се възползва от ситуацията. Ти не си виновен за това, че се опитват да те смачкат и ограбят, да те смажат и унищожат. Но си виновен ако не окажеш съпротива, ако се предадеш без борба!

Но всички изброени до тук са просто отделни елементи от една цялостна картина. Случващото се в България изглежда твърде систематично, подредено, последователно и целенасочено, за да бъде определено като следствие от случайно стечение на обстоятелствата. Очевидно става въпрос за добре планиран сценарии. Когато по време на война хората се сблъскват с пехотата, артилерията и авиацията на противника, те са наясно, че това не са отделни елементи, които нямат връзка помежду си, всеки представляващ само себе си. Напротив – повече от ясно е, че те са свързани помежду си, ръководят се от един център и действията им са предварително планирани и целенасочени. Това, макар и не толкова очевидно на пръв поглед, се отнася и до случващото се днес в България. Всички по-горе изброени са отделните бойци, офицери, подразделения и групировки, участващи в директните бойни действия. Само, че при този нов тип война, много от самите тях не го осъзнават и разбират, а считат че работят за себе си. Истината обаче е, че те са просто инструмент, използван от същинския враг за постигане на целите му.

Този враг е глобалната мафия – шепа свръх богати олигарси и агентите им, които в следствие на внимателно планирани и провеждани машинации, са успели да овладеят в значителна степен властовите лостове в по-голямата част от света. Какво точно представлява тази мафия, ще бъде разгледано подробно по-нататък в раздела. Най-важното, което трябва да знаем е, че както всяка мафия, така и тази се бори за власт и контрол. Само че тук амбициите са за световно господство. Това са хората обявили ни едностранно война. Но те не са я обявили специално и единствено на нас българите. Основна пречка пред плановете на мафията се явяват нациите и националните държави. Нацията е най-голямата естествена човешка общност с ясни цели и общи интереси, а националната държава е най-мощният и силен инструмент за защита на тези цели и интереси. Идеята за просперитет и свобода на нацията отричат самото съществуване на глобалната мафия. За това мафията е хвърлила всичките си сили за унищожение на нациите и националните държави. Това, което днес се случва тук в България, се случва в една или друга степен навсякъде по света. Разбира се, в този кратък текст можем само да очертаем най-общо основните проблеми. Те ще бъдат подробно разгледани в друга част на раздела. Същественото в случая е да се добие представа за цялостната картина. Когато осъзнаем своето положение, идва и логичният въпрос:

Какво да правим?

Врагът е силен и разполага с огромни финансови и властови ресурси. Това не бива нито да ни отчайва, нито да ни обезверява. Отчаянието и апатията само влошават положението и превръщат съществуването на човек в истински ад. Подобни мисли не само не помагат, но и са изключително вредни, за това категорично трябва да бъдат отхвърлени. Няма място и за бягство. Врагът е в подем и настъпва повсеместно. Бягството е отложено във времето поражение. Няма на къде да бягаш, няма от къде да се измъкнеш. Единственият изход е съпротивата – категорична и решителна! За това, мобилизрай всичките си сили, стегни се и се готви за бой! Няма непобедими врагове! Това ние българите го знаем по-добре от всеки друг! Цялата ни история е изпълнена с примери за това как сме постигали победи, считани за невъзможни от другите! И тази война ще спечелим и този враг ще победим! В този бой няма да сме сами, защото народите се събуждат!

За да постигнем решителна и окончателна победа, трябва да обединим силите на нацията. Това може да постигне единствено национализмът. Той е единственото спасение. За да победи, обаче трябва план за действие. Такъв план е националната идеология. Но, за да се състави тя и за да бъде правилно разбрана, първото и най-необходимо нещо е изясняването на основните понятия. Те са ключът към нейното съставяне и прилагане.


Коментара

 1. Един от начините за ефективна съпротива е възраждането на истинското ВМРО и на неговите методи на действие – безпощадно ликвидиране на всеки активен враг на България и българите.

 2. В Сърбия вече създадоха Ћетнићки покрет- паравоенна организация за национално освобождение на Косово. Мисля си, че все повече ни е необходимо революционно движение тук в България, което не само да мъсти на дерибеи и черибашии, но да поведе народа към собственото му избавление. Това значи незабавно излизане от ЕС и НАТО, връщане на националното богатство в ръцете на народа, арести и екзекуции на феодалната аристокрация, разтуряне на партиите и пряка демокрация (гласуване за личности).

 3. Млади хора не се делете а се обединете в една организация и громете тези, които ни разсипаха страната . бог с вас !!

  1. A вие драги, дето го допуснахте,какво да правите?Не е ли по-добре,да поправите грешките ,редом до младите?Това наследство вие го оставихте!

 4. Да,революционно движение трябва,не приказки от 1001 нощ и въртене в кръг за планове и понятия!Понятията и плановете са ясни,време е за действия ама истински (не с лигави безполезни демонстрации,и гърците ни се смяха с гъзъ си),ето сърбите дето ги плюем постоянно,но те знаят какво да направят,не приказват а действат!!За много години в нета,видях много войводи и нито един четник,все идеолози,няма изпълнители,и за това от години се въртим в кръг……..

  1. бор ли си чвор ли си ама ще ти еба майката, аре повече не ме добавяй в глупавите си групи, за да не ти хакна групичката, страничката, майката ! ! !

 5. На пръв поглед младите имат обща цел,но ако се стигне до действие отново разединение:(

 6. Момчета, моля, оправете граматиката /поне в заглавието/ – НАСТОЯЩОТО състояние. Не се сърдете. Вие сте прави във важното.

 7. Като гледам статията има 30% истина и всичко друго е измислица или непознаване на реалността… не виждам колко трудно е да се отгледа дете, като днешните деца са отрупани с всичко то не са компютри, то не са играчки..това, че не се раждат деца е проблем на изметта, населяваща територията, а не на държавата… селското стопанство не се развива, просто защото селяните дойдоха по градовете за да пият и да се развращават, вместо да произвеждат! Наркотици никой насила не е накарал децата да зимат, просто те нямат семейна среда, която да ги държи далеч от тях, така че не са виновни групировките, тях ги има, просто защото в социализма ни е почти невъзможно без да си син на някой комуняга да развиваш бизнес и това е начин да печелят пари, иначе ако живеят "достойно" според вашите представи, ще трябва да живеят като мизерници 🙂 .За полицията и привилегиите съм съгласен..

 8. МНОГО ГОВОРЕНЕ И НИЩО НЕ КАЗВАНЕ.. Присъщо за Соросоиди и Глобалисти , Европейци и Комунисти.. Врагът си има точно Име а той е САЩ и Соросоидите…

 9. Ами братушките? Или те са от добрите?
  Вчера пред паметника на съветската армия се събраха сума путинопоклонническа измет, докато пред паметника на българските войници, загинали за Родината във Втората световна война нямаше никой!
  Пълно с русофили/фоби и американофили/фоби, а кой ще гледа за нашата паница? Путин, Обама или Сорос(големия "филантроп")?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
X